Highlights: Liverpool sænkede ‘den gule ubåd’

Liverpool havde svært ved at få låst op for Villarreals kompakte defensiv, men da der først blev prikket hul på bylden gik det stærkt.

Liverpool Villarreal Champions League højdepunkter.

Villarreal skulle på en af de sværeste opgaver i nutidens fodbold, da de gæstede Liverpool på Anfield i den første af to Champions League-semifinaler mellem de to klubber.

Her var det ikke overraskende Liverpool, der trak sig sejrrigt ud af opgøret med resultatet 2-0.

Unai Emery havde ellers forberedt spillerne godt til opgøret, og i første halvleg formåede ‘den gule ubåd’ at holde sig oven vande uden at Liverpool for alvor fik spillet til at køre.

I pausen må Jürgen Klopp have fortalt sine spillere en ting eller to, for anden halvleg var en helt anden oplevelse. Her satte Liverpool sig endnu tungere på kampen, og efter 53 minutter gik den ikke længere for Villarreal, da Pervis Estupinan fik en uheldig hovedrolle og bragte Liverpool i front med et selvmål.

To minutter senere, efter 55 minutter, kunne Sadio Mané så gøre det til 2-0. Resten af kampen bød på flere chancer til Liverpool, der blandt andet fik annulleret to mål efter offside.