AGF-sportschef om Thorsteinsson: Vi har brug for hans kvaliteter og energi

Der er gode muligheder for, at islandske Jon Dagur Thorsteinssson bliver en del af den AGF-trup, der søndag tager til turen til Fyn, hvor OB venter i Superligaen.

jon Dagur Thorsteinsson AGF Stig Inge Bjørnebye
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Han var persona non grata i AGF, men nu er han taget til nåde.

Islandske Jon Dagur Thorsteinsson havde egentlig fået besked på, at han ikke ville komme til at optræde yderligere for AGF, ligesom det fra klubbens side var meldt ud i medierne.

Nu står AGF dog pludselig i en situation, hvor de har fået brug for den islandske landsholdsspillers kvaliteter, og derfor er igen en del af AGF-truppen.

– Situationen har ændret sig drastisk. Vi har brug for hans kvaliteter og energi. Han har reageret fantastisk på hele situationen, og det har styrket os i, at han kan gøre en forskel for os i de sidste afgørende kampe, siger AGF-sportschef Stig Inge Bjørnebye til Århus Stiftstidende.

AGF har endnu til gode at vinde en kamp i Superligaens nedrykningsspil, og ikke siden den 18. februar har de smaget sejrens sødme i AGF, da de besejrede SønderjyskE med 2-3. I den kamp var det i øvrigt netop den omtalte islænding, der efter en times spil udlignede til 2-2.

Lokalmedie bekræfter nyt standpunkt: AGF indlemmer islandsk ekvilibrist i truppen

Thorsteinsson har trak senest i den hvide AGF-trøje den 7. marts i kampen mod FC Nordsjælland, mens han i den efterfølgende kamp mod Brøndby så til fra bænken. Siden er det ikke blevet hverken spilleminutter eller bænkpladser i de efterfølgende seks superligakampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P