Premier League

Sultne Salah: Jeg vil vinde det hele

Liverpools Mohamed Salah er stadig sulten efter succes.

Mohamed Salah vil vinde både Premier League og Champions League med Liverpool.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Mohamed Salah vandt Champions League tilbage i 2019, men at løfte trofæet én gang er ikke nok for den målfarlige egypter.

Forud for Liverpools første semifinale mod Villarreal, fortæller Mohamed Salah, at han hungrer efter at løfte Champions League-trofæet på ny.

– Jeg vil opleve den samme følelse, som vi havde efter vi vandt Champions League.

– Det var helt utroligt, og derfor vil jeg vinde igen. Den følelse, vi havde da vi turnerede byen i bus efter sejren, var fantastisk, lyder det fra Salah ifølge Liverpools hjemmeside.

Mohammed Salah vil dog ikke nøjes med blot at løfte pokalen med de store ører.

– Jeg vil vinde både Champions League og Premier League. Det er mit mål sammen med resten af holdet lige nu.

Selvom det at vinde både Champions League og Premier League det samme år må betegnes som en af fodboldens sværeste bedrifter, er der lige nu gode chancer for, at Mohammed Salah får sine drømme opfyldt.

Slår man således undertippede Villarreal over de to semifinaler, befinder Salah og resten af Liverpool sig i en finale mod enten Manchester City eller Real Madrid i Champions League.

Samtidig har Liverpool hjemme i Premier League blot et enkelt point op til Manchester City på førstepladsen, hvor der fortsat resterer fem kampe.

Salah forklarer transferrygter: Meget folk ikke forstår

Skulle Liverpool gå hen og vinde både Champions League og Premier League, mangler man blot at vinde FA Cup for at have gjort rent bord i denne sæson.

Også her er Liverpool nået langt, hvor kun Chelsea kan sætte en stopper for Klopps tropper i finalen. Liverpool vandt tidligere på sæsonen Carabao Cup.

Det første skridt på vejen mod at opnå drømmene for Mohamed Salah og resten af Liverpool skal tages onsdag klokken 21.00, hvor Villarreal gæster Anfield.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P