3F Superligaen

Lokalmedie bekræfter nyt standpunkt: AGF indlemmer islandsk ekvilibrist i truppen

AGF har foretaget en decideret kovending ved at tage en offensivspiller med i truppen igen, der ellers var 'færdig' i klubben.

David Nielsen har valgt at udtage Jon Dagur Thorsteinsson til truppen
Foto: agf.dk

Der har været skrevet meget om, hvorvidt Jon Dagur Thorsteinsson skulle tilbage på holdet i AGF.

Nu bekræfter David Nielsen, at den islandske landsholdsspiller er tilbage i truppen. Det gør han til det lokale medie, Aarhus Stiftstidende.

På trods af at islændingens kontrakt udløber til sommer, Jon Dagur reelt har sagt farvel og kontraktforhandlingerne er gået i totalt hårdknude, har AGF valgt at tage kantspilleren med i truppen igen.

Brøndby-profil forholder sig tavs om fremtidsplaner

Artiklen med David Nielsens forklaring følger efter reklamen.

– Vi har valgt at aktivere Jon til de sidste kampe. Det er en beslutning, vi selvfølgelig har brugt tid på at træffe, men ud fra mit synspunkt en helt rigtig beslutning, lyder det således.

David Nielsen har set den helt rigtige mentalitet fra Thorsteinsson på det seneste, og derfor har han valgt at tage ham tilbage i truppen, da han tror islændingen kan spille en vigtig rolle.

– Jon har vist den helt rigtige indstilling og attitude i det seneste stykke tid, og derfor ved vi, at han kan bidrage med noget i den aktuelle situation, slutter David Nielsen tirsdag til Aarhus Stiftstidende.

Medie: Formsvage AGF kommer ikke til at bruge offensivt es!

Thorsteinsson var ellers blevet set på som en ‘færdig’ spillere i Smilets By, hvilket Ekstra Bladet så sent som i morges berettede. Men nu har ‘De Hviie’ altså lagt kursen om i håbet på, at den islandske ekvilibrist kan tilføre AGF-holdet noget af det, de har manglet på det seneste i Superligaen.

Her indtager holdet en foreløbig 10. plads i Kvalifikationsspillet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P