3F Superligaen

FCM-profil offer for racisme på Brøndby Stadion

FC Midtjyllands Raphael Onyedika blev udsat for racistiske tilråb under kampen mod Brøndby mandag aften.

Raphael Onyedika var offer for racistiske tilråb på Brøndby Stadion.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

FC Midtjyllands midtbanemotor, Raphael Onyedika, var offer for racistiske tilråb på Brøndby Stadion mandag aften.

Episoden opstod i kølvandet på den omdiskuterede tackling, begået af Raphael Onyedika, der sendte Brøndbys Blas Riveros i græsset kort før pausen.

Situationen fik tilsyneladende blodet til at koge over hos en Brøndby-fan, for kort tid efter råbte vedkommende “neger” efter FC Midtjylland profilen ad to omgange. Det oplyser en anden Brøndby-fan, Melih Bademci, der overhørte de racistiske tilråb, til tipsbladet.

– Der er intet, der retfærdiggør racisme. Uanset, hvor meget jeg hader en FCM-spiller eller en FCK-spiller, ville jeg aldrig udtrykke mig racistisk. Det hører ikke hjemme, og det er derfor, jeg nu fortæller, hvad jeg har oplevet. Der sad børn omkring os, det er ikke sådan noget her, de efter min mening skal opleve på Brøndby Stadion, lyder det fra Melih Bademci til tipsbladet.dk.

Melih Bademci har delt sin oplevelse på Twitter, hvor en anden bruger bekræfter, at også han overhørte de racistiske tilråb mod Raphael Onyedika.

Tipsbladet skriver videre, at hverken Onyedika eller FC Midtjylland registrerede de racistiske tilråb, mens man i Brøndby IF kalder situationen for “komplet idiotisk” og håber på at få identificeret den pågældende tilskuer hurtigst muligt.

Highlights: Drama fra start da Brøndby tangerede negativ rekord mod FCM

FC Midtjylland endte med at trække sig sejrrigt ud af opgøret med resultatet 1-3, og kan derfor atter øjne en chance for at tage guldet i Superligaen.

For Brøndbys vedkommende betyder nederlaget, at man fortsætter den dårlige stime, hvor det nu er blevet til seks nederlag i streg. De forsvarende danske mestre er nu dumpet ned på femtepladsen i Superligaen med blot fem runder tilbage.

Karantæner til stamspillere: Brøndby-anfører misser derby

Du kan se klippet af Raphael Onyedikas omdiskuterede tackling på Blas Riveros øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P