3F Superligaen

Brøndby-profil forholder sig tavs om fremtidsplaner

28-årige Andreas Maxsø vil ikke drøfte sin egen situation i Brøndby IF, men forholder sig positivt overfor klubbens chancer for at ende i top fire-selskabet.

Brøndby IF
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Andreas Maxsø har været tæt på et skifte til franske Bordeaux, mens den russiske klub Rostov i flere ombæringer har henvendt sig om den stærke Brøndby-kaptajn. Derudover har der været konkret interesse fra MLS, hvor den tidligere Brøndby-angriber Mikael Uhre skiftede til i sommer.

Men selvom alle potentielle transfers er gået i vasken, er det efterhånden blevet en evergreen at drøfte profilens fremtidsplaner, selvom han først har udløb med Brøndby til næste sommer.

Selv forholder han sig da også tavs, da han bliver spurgt ind til hans overvejelser om at komme til en udenlandsk klub.

Karantæner til stamspillere: Brøndby-anfører misser derby

Det gjorde han efter gårsdagens 1-3-nederlag til FC Midtjylland, hvor han ligeledes forholdte sig fortrøstningsfuldt i forhold til Brøndbys chancer for at opnå en europagivende plads i Superligaens Mesterskabsspil.

Læs Maxsøs kommentarer efter reklamen.

– Angående fremtiden har jeg ikke nogen kommentarer. Der er fem kampe endnu, og jeg er sikker på, at vi nok skal bounce back, forklarer Maxsø således lakonisk om sin fremtid og klubbens muligheder for at komme i top fire.

Med blot ét point i de seneste syv kampe og seks kampe på stribe med nederlag, er Brøndby havnet på femtepladsen i Superligaens Mesterskabsspil.

Brøndby-målscorer efter nederlag: Vi kæmper vores bedste

Næste modstander er Randers FC på udebanen Cepheus Park i Kronjylland, hvor endnu et nederlag vil sende de blå-gule helt ned på sjettepladsen i landets bedste række.

Nederlaget til FCM i går var endvidere en hård bet for de forsvarende danske mestre, hvor netop Maxsø måtte forlade banen tidligt, efter et rødt kort. Det kan du læse mere om HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P