Premier League

Søndagens største bifald: Alisson tog tykt pis på Jordan Pickford

Liverpool slog søndag aften lokalrivalerne fra Everton 2-0 i det klassiske Merseysidederby, men det var ikke de to mål, der høstede størst jubel på Anfield.

Alisson Becker fra Liverpool gør nar af Evertons Jordan Pickford i Merseysidederbyet
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var ingen point at hente på Anfield for den engelske landsholdsmålmand Jordan Pickford og Everton søndag aften.

Den hårdtpressede klub fra Liverpool, som forud for kampen var røget under nedrykningsstregen i Premier League, tabte kampen mod lokalrivalerne fra den røde del af byen med 2-0.

Der gik dog lidt over en time af kampen, før Andy Robertson satte den forløsende 1-0-scoring ind for hjemmeholdet, inden Divock Origi efterfølgende gjorde det til 2-0.

Det var dog hverken Robertson eller Origi, der høstede aftenens største bifald på Anfield.

Første halvleg igennem havde Everton-målmanden Pickford nemlig lagt sig ned ved enhver given mulighed, hvor han kunne trække sekunder af klokken til stor irritation for de mange fans på Anfield. Undervejs fangede kameraerne endda den engelske landsholdsmålmand sende et blink med øjet, hvilket bestemt heller ikke faldt i god jord hos Liverpool-fansene.

Men den der ler sidst, ler som bekendt bedst, og det blev altså i den grad Liverpool-målmand Alisson Becker.

I kampens overtid og ved stillingen 2-0 sendte Evertons Richarlison holdets eneste skud mod mål i kampen, men skuddet voldte ikke Alisson nogen former for problemer.

Highlights: Liverpool holder liv i mesterskabsdrømmen – Everton under stregen

Efter et par sekunder med bolden i hænderne lagde den brasilianske landsholdsmålmand sig så demonstrativt ned som en klar imitation af sin kollega i den modsatte ende.

Det fik ikke overraskende de mange fans på Anfield til at bryde ud i stor jubel. Du kan se hele episoden i klippet over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P