3F Superligaen

Slagen Maxsø: Så tænker man ikke lige rationelt

Brøndby-anfører Andreas Maxsø blev allerede efter otte minutters spil af kampen mod FC Midtjylland præsenteret for det røde kort, og da han forlod banen var han tydeligvis utilfreds med et eller andet.

Andreas Maxsø Brøndby FC Midtjylland rødt kort
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Brøndby leverede ikke nogen dårlig præstation mod FC Midtjylland mandag aften, men alligevel stod de efter kampen med et 1-3-nederlag.

Betingelserne var vanskelige for de forsvarende danmarksmestre nærmest fra start, da anfører Andreas Maxsø efter otte minutter blev fanget som bagerste mand, hvor han nedlagde Gustav Isaksen og dermed blev præsenteret for det røde kort.

På vej ud af banen var det en tydeligt utilfreds Brøndby-anføreren, der råbte noget henvendt til sin egen trænerbænk. Efter kampen satte Maxsø et par ord på situationen.

– Som bagerste mand tackler jeg Isaksen, og så er der rødt kort. Jeg føler måske lidt, at der bliver lavet en unødvendig fejl, så jeg kommer i den situation, men sådan er det nogle gange, og så tænker man ikke lige rationelt, når man lige har fået et rødt kort efter ti minutter, sagde Maxsø til TV3+.

Den 28-årige forsvarsspiller kom ikke nærmere ind på, hvilken unødvendig fejl, han hentyder til, men umiddelbart er det forsvarsmakkeren Sigurd Rosted, der i sekvensen forinden taber taber en direkte duel til Gustav Isaksen.

Til trods for det tidlige røde kort kom Brøndby faktisk foran i kampen, da Simon Hedlund selv udnyttede det straffe, som han efter 24 minutters spil selv skaffede. Efter kampen var der da også mestendels roser til holdkammeraterne fra den nu karantæneramte anfører.

Highlights: Drama fra start da Brøndby tangerede negativ rekord mod FCM

– Vi er inde i en hård periode lige nu, og jeg gjorde det ikke nemmere for holdet ved at få rødt kort efter ti minutter. Omvendt så synes jeg, at vi spiller en rigtig fin kamp. Stort cadeau til drengene, som virkelig spiller med god power og prøver at få det bedste ud af situationen, og så er FC Midtjylland et fint hold, som straffer os på de fejl vi laver, lød det fra Andreas Maxsø.

Med nederlaget har Brøndby tangeret sin egen negative rekord, da de nu har tabt seks superligakampe i træk. Søndag kan de sætte en stopper for den dårlige stime, når de gæster Randers FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P