3F Superligaen

Niels Frederiksen uenig i rødt kort: Det er en klar fejldom

Det var lidt af en opgave, Brøndbys spillere mandag aften var kommet på, da de allerede efter otte minutters spil af kampen mod FC Midtjylland blev reduceret til ti mand. Det skulle de dog aldrig have været, mener Brøndby-træner Niels Frederiksen.

Niels Frederiksen Brøndby FC Midtjylland fejldom
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Brøndby blev allerede efter otte minutters spil af kampen mod FC Midtjylland reduceret til ti mand.

Andreas Maxsø så rødt efter at have nedlagt Gustav Isaksen som bagerste mand, men måske skulle det røde kort slet ikke være dømt.

Det er i hvert fald den holdning, som Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen er af. Han mener nemlig, at Gustav Isaksen forinden tager armen til brug, og derfor skulle der i stedet have været dømt frispark til Brøndby.

– Jeg mener, der er arm på bolden der, jeg mener der er frispark. Jeg mener, der er klokkeklart frispark til os. Jeg vil ikke stå her og bruge det som en undskyldning, men marginalerne går ikke lige den vej, som de har gjort for os på et tidspunkt, og det gælder så også de kendelser, som måtte være på grænsen, sagde Niels Frederiksen efter kampen til TV3+ og uddyber:

– Den skal jo dømmes, det er ikke noget med, at den kan [dømmes] – den skal dømmes! Dømmer han ikke frispark til os for, at han (Gustav Isaksen, red.) bruger armen, så skal han jo dømme det, han dømmer efterfølgende, det er jeg sådan set enig i, men den første situation irriterer mig. Der er ikke nogen, der dømmer forkert med vilje, men jeg mener at det der er en klar fejldom.

Highlights: Drama fra start da Brøndby tangerede negativ rekord mod FCM

Det røde kort blev til trods for en efterfølgende Brøndby-føring udslagsgivende i kampen, som Brøndby endte med at tabe 1-3.

Det var dog ikke kampens eneste fejldom, hvis man spørger den 51-årige cheftræner. FC Midtjyllands Raphael Onyedika skulle nemlig også have været tidligt i bad, da han i anden halvleg ramte Brøndby backen Blas Riveros på knæet. En nogenlunde tilsvarende situation gav Brøndby-kroaten Josip Radosevic rødt kort i kampen Silkeborg for 15 dage siden.

Slagen Maxsø: Så tænker man ikke lige rationelt

– Jeg mener, at det ude på linjen med Blas [Rievros] er en horribel fejldom. Det er en fod op på skinnebenet, og så kører den hele vejen ned. Det er fuldstændig det, Radosevic laver oppe i Silkeborg, og her giver det ikke engang frispark. Det forstår jeg ikke, lød det fra Niels Frederiksen.

Brøndby får på søndag muligheden for at komme ud af den stime, der på det seneste har bud på seks superliganederlag i træk. Den mulighed kommer i Randers, hvor Randers FC tager imod de stadig forsvarende danmarksmestre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P