3F Superligaen

Niels Frederiksen om debut til ung-angriber: Rimelig sandsynligt

Brøndby har for første gang nogensinde den unge Yousef Salech på bænken til en superligakamp, og der er gode muligheder for, at den unge angriber kommer på banen i mandagens kamp mod FC Midtjylland.

Yousef Salech Brøndby IF FC Midtjylland
Foto: Brøndby IF

Brøndby har ikke scoret i de seneste fem superligakampe, og så kan der måske være behov for nytænkning.

I første omgang er der dog ikke tale om nytænkning fra Niels Frederiksens side, for startopstillingen til mandagens kamp mod FC Midtjylland er præcis magen til det hold, der startede kampen mod F.C. København sidste mandag.

Alligevel kan Brøndby bringe noget nyt til kampen, da den bare 20-årige angriber Yousef Salech er at finde på bænken, og der er en god mulighed for, at fansene på Brøndby Stadion får den store angriber at se i løbet af kampen.

– Det er jo altid rimelig sandsynligt, at de spillere, der sidder på bænken, kommer ind. Vi må skifte fem, og vi skifter jo som regel minimum en tre-fire stykker, så mon ikke der er en mulighed for at se ham, siger Niels Frederiksen forud for kampen til 3+ og fortsætter:

– Meget vil selvfølgelig afhænge af kampudviklingen. Er vi i en situation, hvor vi skal forsvare noget til sidst, er det måske mindre sandsynligt. Er vi i en situation, hvor vi skal jagte noget, så bliver det lige straks noget mere sandsynligt, lyder det fra Brøndby-chefen.

Salech kom i sommeren 2021 til Brøndby fra HIK, og her er TV3’s ekspert Per Frimann en del af fodboldudvalget. Derfor kender den tidligere landsholdsspiller også en del til den 195 centimeter høje angriber.

Ung angriber på Brøndby-bænken – FCM-kaptajn tilbage

– Han er først og fremmest meget fysisk stærk. 20 år gammel og har været topscorer for U19-holdet, han vil typisk komme op at ligge helt på toppen. Han er meget stærk i boksen, han er dygtig til at ’rulle’ modstanderne – altså når de går på kroppen af ham, kan han gøre sig fri. Han har alle de fysiske kræfter, som vi må sige, at nogle af de andre [Brøndby-] angribere mangler lidt, forklarer Per Frimann, der ser ræson i at bringe den store angriber i kampen mod FC Midtjylland.

– Jeg synes, det ville være spændende at se ham i sådan en kamp her, hvor man har behov for at overraske modstanderne. Noget af det værste er jo, når man pludselig får en stærk angriber overfor sig, som man slet ikke kender, lyder det fra Frimann.

Kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland sparkes i gang på Brøndby Stadion klokken 19 og kan fælges på TV3+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P