LaLiga

Medie: Barcas forlængelse med stjernefrø udskudt

FC Barcelona har som en af topprioriteterne denne sommer at forlænge kontrakten med den bare 17-årige midtbanespiller, Gavi, og selvom det tegner lovende, kommer forlængelsen ikke i hus lige i denne uge.

FC Barcelona Gavi LaLiga
Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona har i midtbanespilleren Gavi en af fodboldverdenens mest lysende stjerner.

Den 17-årige andalusier har fået sit helt store gennembrud i den catalanske klub i denne sæson, hvor han i sin debutsæson har fået intet mindre end 42 kampe indtil videre.

Derfor er det også en prioritet for ’Barca’ at forlænge med det unge stjernefrø, der har kontraktudløb til næste sommer, og der er da også allerede god kommunikation mellem klub og Gavis repræsentant.

Gavi er repræsenteret af den tidligere FC Barcelona-midtbanespiller Iván de la Peña, men da han har forpligtelser i Italien i denne uge, bliver forhandlingerne ikke afsluttet i denne uge, melder spanske Mundo Deportivo.

Det menes dog ikke at blive noget problem at nå til enighed, da Gavi ifølge den spanske avis ikke har nogen intentioner om så meget som at lytte til tilbud fra andre klubber, hvor ellers særligt Liverpool og Bayern München har været nævnt som interesserede klubber.

Foruden en forlængelse af den nuværende kontrakt er det særligt presserende for FC Barcelona at få hævet Gavis frikøbsklausul, der ifølge blandt andet L’Équipe lige nu lyder på 50 millioner euro.

Bekræftet: Barca-spiller ude med skade

I Spanien er frikøbsklausuler obligatoriske i spillerkontrakter. Det forsøger klubberne at komme omkring ved at indsætte voldsomt høje frikøbsklausuler, og blandt andet menes det, at FC Barcelonas to unge stjerner Ansu Fati og Pedri har frikøbsklausuler på Én milliard euro – altså cirka 7,5 milliarder kroner.

Det er ikke utænkeligt, at FC Barcelona vil indskrive en lignende frikøbsklausul i Gavis kommende kontrakt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P