LaLiga

Journalist: Real Madrid har indgået aftale med PL-stjerne

Real Madrid har angiveligt været på rov i Chelsea, hvor man er noget til enighed med tyskeren.

Real Madrid henter Antonio Rüdiger i Chelsea.
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea-manager Thomas Tuchel kunne efter Chelseas sene 1-0-sejr over West Ham søndag bekræfte, at Antonio Rüdiger har tænkt sig at forlade klubben.

Nu skriver den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano, at det bliver Real Madrid, der får fornøjelsen af at have den tyske midtstopper i klubben fremover.

– Real Madrid har indgået en mundtlig aftale med Antonio Rüdiger. Kontrakten er ikke underskrevet endnu, men Real Madrid er tæt på at hente Rüdiger på en fri transfer.

Fabrizio Romano skriver desuden, at de to parter skulle være nået til enighed om en længerevarende aftale. Man mangler blot at nå til enighed om de sidste detaljer, inden kontrakten er klar til at blive underskrevet.

Den 29-årige tysker skiftede i sommeren 2017 fra AS Roma til Chelsea. Efter fem år i klubben løber hans kontrakt ud til sommer, hvorfor han efter alt at dømme tager til Real Madrid på en fri transfer.

Tuchel bekræfter: Rüdiger forlader klubben

Antonio Rüdiger er tidligere blevet sat i forbindelse med en lang række klubber, blandt andre Bayern München, FC Barcelona og Juventus.

Efter snart fem år i Chelsea står han noteret for 196 kampe med 12 mål til følge for London-klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P