Europæisk Fodbold

Gent-chef langer ud efter Glen Riddersholm: Smut hjem til Danmark

Glen Riddersholm har gjort sig ganske upopulær hos Gent-træneren efter søndagens kamp.

Glen Riddersholm Genk.
Foto: Yves Herman/Reuters/Ritzau Scanpix

De to belgiske traditionsklubber med de til tider forvirrende ens navne, Gent og Genk, tørnede sammen i en særdeles dramatisk affære søndag eftermiddag.

Her var det Genk, der trak det længste strå, efter at have spillet kampen med en mand i overtal siden det 35. minut. Gents Vadis Odjidja-Ofoe kunne modtog således to gule kort lige efter hinanden, og måtte derfor tage sig et tidligt bad.

Udvisning vakte store frustrationer hos Gent-træneren Hein Vanhaezebrouck, der i sidste ende formåede at brokke sig til et rødt kort.

Efter slutfløjt var det derfor næppe overraskende, at Hein Vanhaezebrouck var utilfreds med kampens dommer. Mere overraskende var det dog, at han også langede ud efter Glen Riddersholm.

Hein Vanhaezebrouck var således utilfreds med den danske assistenttræner i Genk, da han angiveligt havde fortalt dommeren, at Gent-træneren, sit røde kort til trods, var gået i omklædningsrummet i pausen.

– Genk har en dansk træner, som man brugte meget tid på at finde. Han mente åbenbart, at det var nødvendigt at informere dommeren om, at jeg var gået i omklædningsrummet i pausen, hvilket jeg åbenbart ikke måtte. Meget kollegialt.

– Hvis du kommer hertil fra Danmark for at gøre den slags, bør du blive hjemme i stedet. Den slags har vi belgiere, der lige så godt kan gøre, lyder det fra den frustrede Hein Vanhaezebrouck ifølge Voetbalprimeur.

INDBLIK: Den vestjyske altmuligmand – Glen Riddersholm

Glen Riddersholm begyndte jobbet i Genk tilbage i November. Efter søndagens sejr, indtager Genk nu ottendepladsen i den belgiske Jupiler League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P