Highlights: Silkeborg fortsætter stimen ude mod AaB

Det begynder efterhånden at lugte en smule af medaljer hos oprykkerne fra Silkeborg, der for fjerde kamp i streg snuppede tre point - denne gang på udebane mod medaljekonkurrenterne fra AaB.

AaB Silkeborg Superliga

Silkeborg IF fortsætter den stime, som senest har budt på sejre over både Brøndby, F.C. København og Randers. Søndag slog de på udebane AaB med 1-2.

Kampen var blot fem minutter gammel, da Sebastian Jørgensen bragte gæsterne foran 0-1. Tre minutter senere var der dog udlignet til 1-1, da Rasmus Thelander viste sin styrke på hjørnespark.

Igen i anden halvleg lagde gæsterne fra Søhøjlandet godt ud, da Nicolai Vallys med flot forarbejde serverede bolden for Anders Klynge, der der med sin scoring til 1-2 blev matchvinder.

Med sejren nærmer Silkeborg sig med hastige skridt netop AaB på Superligaens tredjeplads, hvor der nu kun er ét point imellem de to klubber.

AaB 0-1 Silkeborg IF (Sebastian Jørgensen, 5′):

AaB 1-1 Silkeborg IF (Rasmus Thelander, 8′):

AaB 1-2 Silkeborg IF (Anders Klynge, 51′):