Highlights: Overtidsstraffe koster for AGF mod OB

Der var masser af drama søndag aften, da OB snuppede alle tre point på Ceres Park i Aarhus.

AGF OB Superliga nedrykningsspil

Dybt inde i overtiden måtte AGF søndag aften indkassere en straffesparkscoring og et dermedfølgende nederlag på 1-2 til OB.

Det var ellers hjemmeholdet fra AGF, der kom bedst fra start, da Dawid Kurminowski allerede efter tre minutters spil udnyttede en helt uforklarlig fejl af OB-målmand Hans Christian Bernat.

Kort inde i anden halvleg misbrugte Issam Jebali et straffespark for udeholdet, som alligevel fik udlignet til 1-1 efter en lille time, da Sander Svendsen scorede sit fjerde superligamål på denne side af nytår.

Dybt inde i overtiden fik OB endnu et straffespark, da netop indskiftede Adam Daghim tog armen til hjælp, og denne gang var Issam Jebali sikker fra pletten.

Flere scoringer blev det ikke til, og dermed var det fynboerne, der snuppede alle tre point.

AGF 1-0 OB (Dawid Kurminowski, 3′):

AGF 1-0 OB Brændt straffespark (Issam Jebali, 49′):

AGF 1-1 OB (Sander Svendsen, 58′):

AGF 1-2 OB (Issam Jebali, 90+’):