Highlights: Liverpool holder liv i mesterskabsdrømmen – Everton under stregen

Liverpool sikrede sig tre vigtige point i mesterskabskampen, da de hjemme vandt over Everton i Merseyside-derby.

Andrew Robertson Luis Díaz Liverpool Premier League

Søndag aften holdte Liverpool liv i den tætte mesterskabskamp, da Jürgen Klopps mandskab vandt med 2-0 over Everton i det intense Merseyside-derby.

Første halvleg var en chancefattig affære, hvor begge mandskaber havde svært ved at skabe de helt store chancer. Dueller og slåskampe var der derimod rigeligt af, da de to Liverpool-klubber ad flere omgange var oppe at toppes.

I en anden halvleg fik Liverpool dog gang i den normalt velsmurte offensiv, hvor begyndt at få skabt flere chancer. 62 minutter inde i opgøret kom den store forløsning endelig for Klopp og co., da Andrew Robertson scorede til 1-0.

Kampen blev lukket og slukket, da Divock Origi i det 85. minut scorede til 2-0, hvilket betyder, at Merseyside-klubben nu igen kun er et enkelt point bag Manchester City i Premier League-tabellen, mens rivalerne fra Everton ryger ned under nedrykningsstregen.

Liverpool 1-0 Everton (Andrew Robertson 62′)

Liverpool 2-0 Everton (Divock Origi 85′)