Highlights: Brighton og Southampton i målrig deler – Burnley spiller sig over stregen

Brighton og Southampton spillede et målrigt opgør søndag eftermiddag, mens Burnley samme tid spillede sig over stregen med en sejr over Wolverhampton.

Brighton & Hove Albion og Southampton spillede søndag en målrig og underholdende kamp, der endte efter 90 minutter endte 2-2.

Allerede to minutter inde i opgøret kom den første scoring, da Danny Welbeck scorede karrierens hurtigste mål og bragte Brighton i front med 1-0. I det 44. minut blev det til 2-0, da Southamptons Mohammed Salisu scorede et selvmål.

Kort før pause sparkede James Ward-Prowse dog spænding tilbage i opgøret, da han i første halvlegs fjerde tillægsminut scorede til 2-1 på frispark. Knap ti minutter inde i anden halvleg var englænderen endnu engang på spil, da han i det 54. minut udlignede til 2-2.

I det 78. minut troede Brighton, at de scorede sejrsmålet, men desværre for hjemmeholdet, blev scoringen annuleret for offside efter en VAR-gennemgang. Derfor måtte de to Premier League-mandskaber nøjes med et point hver i en underholdende 2-2 kamp.

Brighton 1-0 Southampton (Danny Welbeck 2′)

Brighton 2-0 Southampton (Salisu (selvmål) 44′)

…opdateres…

Brighton 2-1 Southampton (James Ward-Prowse 45+4′)

Brighton 2-2 Southampton (James Ward-Prowse 54′)

…opdateres…

Burnley vandt søndag eftermiddag med 1-0 hjemme over Wolverhampton og er dermed fortsat ubesejret efter fyringen af manager Sean Dyche.

Den forløsende scoring kom i anden halvleg, da Matej Vydra i det 62. minut scorede det vitale sejrsmål til 1-0, der sikrede Burnley sejren.

Premier League-klubben er nu oppe på tre kampe i træk uden nederlag, mens søndagens sejr betyder, at Burnley nu kravler op over stregen i tabellen.

Burnley 1-0 Wolverhampton (Matej Vydra 62′)