Premier League

Fodboldekspert: Denne spiller er ‘must have’ for Manchester United

Viasat-eksperten, Martin Jørgensen, peger på særligt en midtbanespiller, som Manchester United burde gå efter som førsteprioritet til sommer.

Erik ten Hag skal på spillerjagt til sommer
Foto: REUTERS/Wolfgang Rattay

Selv David Moyes tidigere har udtalt, at Declan Rice kommer til at koste det hvide ud af øjnene, altså mere end 1 milliard danske kroner, er det ikke desto mindre den spiller, Martin Jørgensen mener, Manchester United skal hente til klubben.

Erik ten Hag tager som bekendt over i Manchester United efter denne sæson, som for mange nok bare skal en tur i glemmebogen. Til gengæld skal der ryddes op i truppen og købes heftigt ind, har klubben meldt ud. Vi har tidligere skrevet, at transferbeløbet er på små to milliarder – plus det man får ind for spillersalg.

Rangnick opgiver top fire efter ‘uheldig’ dommerpræstation: Uenig i tre kendelser!

Står det derfor til Jørgensen er der ingen tvivl. De skal have en solid engelsk 6’er i form af West Ham’s Declan Rice.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Hvis vi skal starte med den spiller, jeg allerhelst så komme til United, så er det på 6’er positionen. Det er Declan Rice, lyder det.

– Han er møgdyr, og jeg tror ikke West Ham lader ham gå. Men han vil gøre United meget bedre, hvis han kom til klubben. Han er en leder, en moderne Roy Keane. Så kan de få ham, vil det være perfekt, nuancerer Martin Jørgensen i Viasat-studiet.

Rygterne går dog også på, at den kommende United-boss har et godt øje til FC Barcelona, hvor landsmanden – og den tidligere Ajax-spiller, Frenkie de Jong spiller.

Medie: Ten Hags drømmesigning er i Barcelona – catalanerne kan være klar til at sælge

Næste opgave for Manchester United i Premier League er mod Chelsea i næste uge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P