3F Superligaen

FCM’er husker tilbage: Ronaldinho er den bedste jeg har spillet med!

I et interview til klubbens hjemmeside fortæller FC Midtjyllands Vagner Love, hvem han var mest betaget over at spille sammen med på klub- og landsholdsplan.

Vagner Love er ikke i tvivl om, at Ronaldinho var den bedste holdkammerat igennem sin karriere
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Listen over stjernespillere, som Vagner Love fra FC Midtjylland har spillet sammen med i sin glorværdige karriere, er alenlang.

Med navne som kultspilleren Dani Alves, midtbanekreatøren Kaka, teknikeren over dem alle Ronaldinho, forsvarsgeneralen Lucio og én af verdens bedste spillere i dag, Kylian Mbappé, er der nok at vælge mellem.

Men der hersker dog ingen tvivl hos den 37-årige angriber, Vagner Love, hvem der var mest beundringsværdig.

Medie: Ten Hags drømmesigning er i Barcelona – catalanerne kan være klar til at sælge

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Ronaldinho. Det kan der ikke være nogen tvivl om, lyder det således fra angribere til fcm.dk, inden han uddyber hvorfor.

– De ting, han kunne gøre med bolden, var helt utrolige. Han var et naturtalent. Hvad der var umuligt for os andre, var nemt for ham. Fodbold var bare en leg for ham, og det kunne man bare mærke, når man var sammen med ham, slutter han.

Det helt store Champions League 2022 overblik: Disse fire hold er tilbage – hvem er favorit til at vinde?

Vagner Love og Ronaldinho har en fortid sammen for Brasiliens landshold, hvor det blev til ti kampe sammen, mens de ligeledes var en del af det samme Flamengo-hold tilbage i 2012.

Vagner Love og FC Midtjylland gæster Brøndby IF på udebane i morgen. Den kamp starter kl. 19:00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P