Highlights: FC Nordsjælland tildeler Viborg første nederlag i nedrykningsspillet

Efter seks superligakampe uden nederlag i træk, måtte Viborg FF søndag strække våben, da de ikke formåede at finde vej til målet på kunstgræsbanen i Farum.

Superliga FC Nordsjælland Viborg FF nedrykningsspil

FC Nordsjælland og Viborg FF gik begge ind til søndagens kampe med to uafgjorte og en sejr i bagagen.

For Viborgs vedkommende galdt det tilmed, at klubben ikke har tabt i sine seneste seks superligakampe, men det lavede FC Nordsjælland søndag eftermiddag om på.

Efter 20 minutters spil bragte finske Oliver Antman efter fint forarbejde fra Oliver Rose-Villadsen hjemmeholdet foran 1-0. Den var den 20-årige finnes anden scoring på tre kampe.

Viborg var bestemt ikke ufarlige i den anden ende, men efter en times spil blev Viborgs satsning fremad straffet effektivt af hjemmeholdet.

Jacob Christensen stod pludselig med bolden midt på banen, og da gæsternes bagkæde var trukket langt frem, kunne den unge midtbanespiller uden de store problemer finde en fremadstormende Simon Adingra.

Med et tilløb over det meste af en halv banehalvdel holdt ivorianeren hovedet koldt og udplacerede elegant Lukas Lund i Viborg-målet med en afslutning ved fjerneste stolpe.

Trods et tungt Viborg-pres resten af anden halvleg lykkedes det ikke for udeholdet at finde vej til målnettet, og da hjemmeholdet heller ikke udnyttede de mange kontrachancer sluttede kampen uden yderligere scoringer.

Med sejren lægger FC Nordsjælland igen afstand til nedrykningsstregen, efter Vejle ellers nærmede sig bagfra med en sejr over SønderjyskE fredag.