Dansk Fodbold

Esbjerg-ejere klarer sig elendigt

Ejerne af Esbjerg fB har problemer - ikke blot hos den vestjyske klub men også hos flere andre europæiske klubber.

1. Division, NordicBet Ligaen. Esbjerg møder Helsingør på Blue Water Arena i Esbjerg, lørdag den 31. juli 2021. Her talsmand for de amerikanske ejere bestyrelsesmedlem Paul Conway. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Esbjerg fB ligger lige nu på kanten af nedrykning til 2. division. Uden sejr i de seneste otte kampe er der ikke meget at juble over i traditionsklubben fra Vestjylland.

Senest blev det kun til uafgjort hjemme mod HB Køge, hvorfor Esbjerg fB nu ligger a point med Fremad Amager, som ligger under nedrykningsstregen.

Problemerne er til at tage og føle på i Esbjerg fB, der er ejet af Pacific Media Group fra USA. Foruden Esbjerg fB ejer Pacific Media Group aktiemajoriteten i yderligere fem klubber rundt omkring i Europa.

Esbjerg fB melder ud: Cheftræner sygemeldt på ubestemt tid

Men heller ikke her er der synderligt positive vinde at spore. Barnsley FC, AS Nancy, FC Den Bosch, KV Oostende, FC Thun er alle ejet af Pacific Media Group.

Fælles for disse klubber er, at de klarer utrolig skidt sammenlignet med tidligere styrke. Eksempelvis er Barnsley FC sidst i The Championsship i England, og skal næste år en tur ned i League One.

Sidste år var Bansley FC endda tæt på at rykke op i Premier League, så det må siges at være en stor nedtur for Barnsley og Pacific Media Group.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P