David Nielsen: Så er det klart at spillerne har opgivet

Krisen hos David Nielsen og AGF er ikke længere til diskussion, efter aarhusianerne for anden kamp i træk tabte en superligakamp på en overtidsscoring.

David Nielsen Superliga nedrykningsspil AGF OB
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF ligger tredjesidst i Superligaen, og nedrykningsstregen er kun seks point væk.

Søndag aften blev det til et 1-2-nederlag til OB, og dermed er det ikke blevet til sejr i de seneste ni superligakampe. De dårlige resultater og placeringen i nedrykningsspillet har skabt en negativ spiral i den aarhusianske klub.

– Det kan man ikke se bort fra, og det er ekstra tungt, når det var det sidste, der skete i sidste weekend mod SønderjyskE, at de scorede et mål, og der så sker det samme i dag, så er det klart at spillerne har opgivet, for de har jo løbet og knoklet i dag og leveret en god indsats, så det var super tungt, sagde AGF’s cheftræner David Nielsen til TV3 Sport.

Ligesom det var tilfældet i sidste rundes kamp mod SønderjyskE, var David Nielsen ellers i store træk tilfreds med den præstation, han fik fra sine spillere søndag aften mod OB.

– Jeg synes faktisk, at vi i dag laver en rigtig positiv og god fodboldkamp med stor opbakning og entusiasme både på lægterne og inde på banen hos vores spillere.

Highlights: Overtidsstraffe koster for AGF mod OB

AGF har ellers tydeligt kunne mærke placeringen i nedrykningsspillet på tilskuertallet hjemme på Ceres Park, hvor der for anden hjemmekamp i træk blev sat ny bundrekord for sæsonen med bare 6.587 tilskuere.

Placeringen har selvsagt også fået pilen til at pege i retning af cheftræner David Nielsen, og det er der ikke noget at sige til.

– Det er naturligt, at der bliver peget på mig, for der er jo rigeligt data til at sige, at det ikke er godt nok. Jeg mener, at vi har lidt under ikke at have scoret de mål, vi skulle, og at vores hold ikke har været farligt nok, lyder det fra David Nielsen.

AGF skal på søndag igen møde OB, når det er fynboernes tur til at være værter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P