3F Superligaen

Brøndby-boss: Kollektivet skal være vores løftestang

Brøndby IF er inde i en dårlig formkurve i Superligaen, men det får ikke Niels Frederiksen til at kaste håndklædet i ringen. Tværtimod håber han på, at kollektivet igen vil sammensætte en ny positiv stime.

Niels Frederiksen Brøndby IF efter derby mod FCK.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Niels Frederiksen ser frem til kampen mod FC Midtjylland på Brøndby Stadion i morgen, hvor han håber på, at få vendt den negative pointstime og måltørke, der har varet i fem kampe.

Det fortæller han i et længere interview med Brøndby IF’s hjemmeside, hvor han samtidigt indrømmer, at sejre er selvforstærkende mens nederlag har den diametralt modsatte virkning.

Esbjerg-ejere klarer sig elendigt

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Jeg har med sikkerhed ikke vundet ni kampe i streg før, og jeg tror heller ikke, at jeg har prøvet at tabe fem kampe i streg. Samtidig har jeg heller aldrig før prøvet at spille fem kampe i streg uden at score, lyder det fra Brøndby-chefen.

Med den nuværende form har Brøndby mistet terræn i toppen af Superligaens Mesterskabsspil, hvor særligt AaB og Silkeborg IF, der på papiret er direkte udfordrere til top fire-placeringer, har hentet markant flere point på det seneste.

FCM’er husker tilbage: Ronaldinho er den bedste jeg har spillet med!

Ikke desto mindre, er det en fortrøstningsfuld Niels Frederiksen, der håber på at se en stærk kollektiv indsats mod FC Midtjylland i morgen aften.

– Vi har en god, kollektiv enhed og en god struktur, som vi gør, og en fantastisk samhørighed med fansene på tribunen. Vi forventer en lige og åben kamp i morgen, og det er kollektivet, der igen kan løfte os til sejr, slutter han nøgternt.

Brøndby IF får besøg af FC Midtjylland kl. 19:00 på Brøndby Stadion. Kampen starter kl. 19:00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P