Premier League

BBC: Rekordløn ikke nok for Rüdiger

Chelsea skal formentlig have ommøbleret ganske markant i de bagerste geledder denne sommer, hvor klubben foruden danske Andreas Christensen også må forberede sig på at miste tyske Antonio Rüdiger.

Antonio Rudiger Chelsea kontraktforlængelse fri transfer
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er en masse usikkerhed i og omkring Chelsea, og det handler ikke kun om salget af klubben.

Klubben er i øjeblikket det hold i Premier League, der har lukket tredjefærrest mål ind, og derfor vil det formentlig ærgre manager Thomas Tuchel, at han til næste sæson ser ud til at skulle nytænke sit forsvar.

Chelsea ser nemlig ud til at miste både danske Andreas Christensen og Antonio Rüdiger, selvom særligt tyskeren ellers har haft et incitament for at blive i den blå London-klub.

Ifølge normalt troværdige BBC har Chelsea nemlig tilbudt Rüdiger 200.000 pund om ugen eller det der svarer til cirka 1,8 millioner danske kroner, men selv muligheden for at blive den bedst betalte forsvarsspiller i Chelseas historie har ikke overbevist den 29-årige tysker.

Rüdiger er længe blevet rygtet til spanske Real Madrid, men endnu er der ikke meldt noget ud om hans kommende destination.

Rasende Chelsea-anfører endte i grimt skænderi med hoverende fan: Se situationen her

Rüdiger kom til Chelsea fra AS Roma for cirka 250 millioner kroner i 2017, og selvom Chelsea ikke lige nu kan skrive kontrakter med nye spillere eller forlænge med nuværende spillere, så menes kontrakttilbuddet fra Chelsea at være kommet forud for den britiske regerings sanktioner mod Chelsea og ejer Roman Abramovich.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P