Premier League

Rygte: City-stjerne flirter med Arsenal

Manchester City-stjernen angiveligt gerne selv til London, hvor Arsenal skulle stå klar med åbne arme.

Gabriel Jesus rygtes fra Manchester City til Arsenal.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Transfervinduet til sommer har allerede nu optræk til flere store handler med især Erling Haaland og Kylian Mbappé i front.

Nu skriver en række engelske medier, at Manchester City-angriberen Gabriel Jesus er den næste i rækken af angribere, der forventes at skifte klub til sommer.

Her forventes det, at han ender i Arsenal, og de to klubber skulle gennen længere tid have forhandlet om den brasilianske angriber, der i øvrigt angiveligt selv ønsker at tage til London.

Det forlyder sig videre, at Arsenal langt fra er den eneste klub med interesse i den 25-årige angriber, men London-klubben skulle altså være favoritten til at løbe med underskriften.

Skiftet væk fra Manchester City skulle især skyldes rygterne om Erling Haaland til Manchester City, for hvis det norske stjerneskud ender i Manchester-klubben, vil udsigten til spilletid med stor sandsynlighed blive forværret for Gabriel Jesus – og her har han i forvejen ikke særlig meget at give af.

Medier: City vil gøre Haaland til bedst betalte spiller i PL – Se hele top ti her

Gabriel Jesus skiftede til Manchester City i 2016, men det helt store gennembrud har ladet vente på sig. Efter 229 kampe står han noteret for 89 mål, og hans kontrakt har udløb til næste sommer, hvilket er endnu et argument for, at han skal afsted nu, hvis Manchester City vil have penge for ham.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P