LaLiga

Medie: Barca vil steppe op i kontraktforhandlingerne med “Europas assist-konge”

FC Barcelona er angiveligt villige til at steppe op i kontraktforhandlingerne med Ousmane Dembele, efter den franske stjerne har imponeret med assist efter assist denne sæson.

FC Barcelona og Xavi vil gerne forlænge med Ousmane Dembele.
Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelonas repræsentanter har angiveligt aftalt at mødes med Ousmane Dembeles agenter i næste måned, hvor man vil forsøge at nå til enighed om en forlængelse af kontrakten. Det skriver Sky Sports.

Cheftræneren i Barca, Xavi, har tidligere fortalt klubbens præsident, Joan Laporta, et en ny kontrakt med Dembele er “en prioritet”.

Det skyldes ifølge Sky Sports især franskmandens færdigheder i angrebsspillet denne sæson, hvor Dembele lige nu er den spiller med flest assists per kamp i de fem største ligaer i Europa.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Dembele er således noteret for 11 assists i La Liga, hvilket giver ham et gennemsnit på 0,69 per kamp. Det er mere end konkurrenter som Lionel Messi (0,62), Trent Alexander-Arnold (0,43) og Thomas Müller (0,55), og det har samtidig medført, at de spanske medier har døbt ham ‘Kongen af assists’.

Barca-chef indrømmer: Fraværet af Messi har stor betydning

Det forlyder sig desuden, at Dembele skulle være yderst tilfreds med at have Xavi som cheftræner, og at han derfor skulle være åben for at lytte til FC Barcelonas kommende tilbud.

Selvom der skal forhandles kontrakt i næste måned, forventer man at Dembele venter til sidst i sæsonen med at træffe sin afgørende beslutning om fremtiden.

Ousmane Dembeles nuværende kontrakt har udløb den 30. juni.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P