Bundesligaen

Danskerdyst: Lindstrøms Frankfurt delte i porten med Hoffenheim

Både Eintracht Frankfurt og Hoffenheim havde hårdt brug for en sejr, hvis de skulle kunne nærme sig de europagivende pladser i Bundesligaen.

Frankfurt tog hjemme imod Hoffenheim

Frankfurt tog hjemme imod Hoffenheim lørdag eftermiddag i Bundesligaen, hvor både Jesper Lindstrøm var med i startelleveren for hjemmeholdet, mens Jacob Bruun Larsen startede inde for gæsterne i kampen, som endte uafgjort 2-2.

Det var dog ikke danskerne, der stjal fokus i kampens første halvleg. Her var det nemlig hjemmeholdets franske forsvarsstopper, Obite Evan N’Dicka, der formåede at blive både helt og skurk.

McTominay uden filter: Denne sæson er uacceptabel!

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Efter 12 minutters spil lavede han et selvmål, men fik gjort skaden god igen 20 minutter efter, da han efter oplæg fra Filip Kostic fik udlignet. Mere skete der ikke i kampens første halvdel, hvor især hjemmeholdet pressede mest på chance- og spillemæssigt.

I anden halvleg kom Frankfurt bedre med og fik da også vendt kampen, da Daichi Kamada nettede til 2-1 efter 66 minutters spil.

Georginio Rutter, der var kommet på banen for at afløse danske Jacob Bruun Larsen ville det dog anderledes, da han udlignede for gæsterne efter 78 minutter til 2-2.

Dermed fortsætter den halvsløje Bundesliga-sæson for Frankfurt, der fortsat har brug for kraftig vind i sejlene, hvis de vil i betragtning til de europagivende pladser.