Premier League

Tidligere United-profil: Derfor blev ten Hag valgt fremfor Pochettino

Et misset fransk mesterskab og et tidligt Champions League-exit er ifølge Gary Neville årsagen til, at Paris Saint-Germain-træneren, Mauricio Pochettino, blev fravalgt til at overtage managerposten i Manchester United.

Gary Neville mener, at Mauricio Pochettino længe har lignet et godt bud på en ny Manchester United-træner. Foto: Scanpix/Ritzau.

Torsdag blev det officielt, at Ajax-træner, Erik ten Hag, skal overtage managerposten i Manchester United til sommer.

Den 52-årige ten Hag var af mange set som et oplagt bud til at overtage tøjlerne i United, men mange pegede også på Paris Saint-Germain-træneren, Mauricio Pochettino, som bejler til at overtage for Ralf Rangnick i Manchester United.

Officielt: Ten Hag ny manager i Manchester United

Ifølge den tidligere Manchester United-spiller og nuværende fodboldekspert Gary Neville er der to bestemte årsager til, at United valgte ten Hag fremfor Pochettino.

-I min optik har Pochettino i mange år lignet den oplagte træner til at overtage posten som United-manager, fortæller Neville til Evening Standard og fortsætter.

-Men at han tidligt røg ud af Champions League med PSG, samt at han ikke genvandt Ligue 1 i den seneste sæson kan være årsagen til, at han er blevet fravalgt til jobbet.

-Ten Hag er omvendt ’the man of the moment’. Han virker lige nu til at være det mest oplagte valg. Jeg tror, at både fansene og klubben har stor tiltro til, at han er manden, der har evnerne til at løfte klubbens niveau, fortæller Neville.

Hvis ten Hag skal have fornøjelsen af at lede United-truppen i Champions League i næste sæson, skal United helst tage tre point imod Arsenal, når de lørdag tørner sammen i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P