3F Superligaen

OB-kaptajn på klubjagt: Interesse fra både Danmark og udlandet

Jens Jakob Thomasens kontrakt med OB har udløb til sommer, og derfor er jagten efter en ny klub for længst blevet skudt i gang.

Jens Jakob Thomasen har interesse fra klubber i både Danmark og i udlandet.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Jens Jakob Thomasen har været i OB siden han var 12 år gammel, og i sommer blev han så udnævnt som klubbens anfører.

Nu er det dog tid til nye udfordringer for den 25-årige midtbanespiller, efter OB tidligere fredag kunne bekræfte, at han er en af de fire spillere, som klubben ikke kommer til at forlænge med, når deres kontrakter løber ud til sommer.

For Jens Jakob Thomasens vedkommende, er beslutningen om ikke at forlænge dog i højere grad hans egen.

– For mig har det været en idé om, eller et ønske om, at jeg skulle prøve kræfter af i nogle nye rammer – og i et andet land. Det har været håbet og forventningen, og det er også det, som jeg kigger ind i nu, siger han til campo.dk.

Det har længe været planen, at Jens Jakob Thomasens kontrakt ikke skulle forlænges, og derfor har han også allerede været ude og kigge sig omkring efter en ny klub.

– Jeg har haft muligheder, som jeg kunne lukke – også fine klubber i udlandet – men jeg går og venter på det rigtige match. Det er der, vi er lige nu. Men der har været, og er stadig, interesse.

Artiklen fortsætter under reklamen.

OB-kaptajnen fortæller, at det primært er udlandet, der trækker i ham. Han er dog ikke afvisende overfor en anden klub i Danmark – og klubberne i Danmark er heller ikke afvisende overfor ham.

– Der er selvfølgelig også interesse fra andre her i Danmark, men det er primært en ny udfordring, som er målet. Men det er klart, at man kan jo være åben for mange ting, men det er primært udlandet, og det er også derfor, jeg har haft sagt nej til nogle klubber.

Har været i klubben siden han var 12: Vemodigt farvel

Den 25-årige fynbo er dog ikke meget for at løfte sløret for, hvilke klubber, han har vendt tommelfingeren nedad til indtil videre.

– Nej, det kan jeg ikke. Det tror jeg ikke, ville være særlig god stil, så du må bare tage mit ord for det, siger han med et grin.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Jens Jakob Thomasen står indtil videre noteret for 185 kampe for OB, men om han til sommer har spillet sin sidste kamp for klubben nogensinde, har han svært ved at svare på.

– Det kan jeg jo aldrig sige, men i den her omgang har jeg i hvert fald.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P