Premier League

Liverpool-brasilianer på vej tilbage: Klopp vil ikke forcere hans tilbagevenden

Liverpool manglede deres brasilianske 9'er, Roberto Firmino, mod Manchester United i tirsdags, men nu er der gode nyheder.

Roberto Firmino kan være tilbage i kamptruppen mod Everton søndag
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Selvom det på papiret ikke virkede til, at Liverpool manglede én af deres kultangribere mod Manchester United i tirsdagens 4-0 afklapsning, så kan Jürgen Klopp nu glæde sig over, at Roberto Firmino er på vej tilbage.

Til Liverpool FC’s hjemmeside fortæller Jürgen Klopp, at Roberto Firmino nærmer sig fuld kampform.

– Så vidt jeg ved, er der ikke andre fitnessproblemer. Han bliver mere og mere klar, lyder det fra den karismatiske tyske chef, der videre forklarer, at Firmino har haft sit første træningspas i dag.

Tidligere United-profil: Derfor blev Ten Hag valgt fremfor Pochettino

Artiklen fortsætter efter reklamen.


– Han er tilbage på træningsanlægget i dag, så han har fortsat to dage til at blive klar til næste kamp (mod Everton søndag, red.).

Det står dog klart, at Klopp ikke vil forcere Firminos tilbagevenden til græstæppet.

– Hvis Bobby (Roberto Firmino, red.) melder sig klar, vil han komme i spil til opgøret. Hvis ikke, vil vi lade ham sidde over i weekenden, slutter Klopp.

Tidligere norsk stjerneangriber anklaget for skattefusk

Det er værd at bemærke, at 30-årige Firmino langsomt er gledet ud af startelleveren, hvor han står i kø bag Diogo Jota og nytilkomne Luiz Diaz, samt Sadio Mané og Mohamed Salah, der alle kæmper om de tre offensive angriberpositioner for ‘The Reds’.

Liverpool tager hjemme imod Everton på søndag i et vaskeægte Merseyside-derby. Kampen sparkes i gang kl. 17:30 og kan følges på See eller Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P