Premier League

Tuchel: Skiftede ikke “AC” ud på grund af fejl

Chelseas manager, Thomas Tuchel, slog efter onsdagens kamp fast, at han ikke skiftede Andreas Christensen ud på grund af den fejl han lavede ved Arsenals 0-1 scoring.

Andreas Christensen Chelsea Premier League
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix.

Andreas Christensen var stærkt medvirkende i, at Chelsea onsdag aften kom bagud 0-1 i første halvleg.

En dårlig tilbagelægning af danskerne havnede i Eddie Nketiahs fødder, hvorefter englænderen omsatte “AC’s” foræring til en scoring.

I pausen blev Andreas Christensen så skiftet ud, men efter kampen fortæller Chelseas manager, Thomas Tuchel, at det dog intet havde at gøre med den fejl, som den danske landsholdsspiller lavede i første halvleg.

– Han sagde, at han ikke kunne fortsætte, så jeg tror, at han havde nogle problemer. Jeg tager ikke en spiller ud, bare fordi han har lavet en enkelt fejl.

– At sige, at banen er svær at spille på lyder måske som en undskyldning, men den er meget, meget svær bane, som vi har her. Den er ikke til vores fordel. Bolden sprang meget mærkeligt foran Andreas, da han ville spille bolden, siger Chelsea-manageren på pressemødet efter kampen.

Higlights: Arsenal tager sejren mod Chelsea

Hvor slemt det står til med danskeren kunne uddybede Tuchel ikke noget om, men godt nyt er det dog ikke for tyskeren, da han i forvejen må undvære Antonio Rüdiger i bagkæden på grund af en skade.

Chelseas næste kamp er søndag den 24. april, hvor de hjemme på Stamford Bridge møder West Ham klokken 15:00 i et sandt London-derby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P