Premier League

Medie: Ten Hag har transferplanen klar – 12 spillere på vej ud

Erik ten Hag bliver med alt sandsynlighed den nye Manchester United-manager til sommer, og ifølge et engelsk medie har hollænderen allerede en plan klar for sommerens transfervindue.

Erik ten Hag Ajax Amsterdam
Foto: Koen Van Weel/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at Erik ten Hag bliver den næste Manchester United-manager til sommer.

Den nuværende Ajax-træner har længe været rygtet til den røde Manchester-klub, men fornyligt kom det frem, at en aftale skulle være mere eller mindre på plads mellem de to parter.

Derfor bliver der allerede spekuleret i, hvem der skal ind og ud i spillertruppen, når den hollandske træner overtager tøjlerne fra Ralf Rangnick til sommer.

Rangnick bekræfter stor revolution: Så mange sommertilgange venter United

Ifølge det engelske medie The Mirror så skulle ten Hag dog allerede have begyndt forberedelserne til sommerens transfervindue.

Det er ingen hemmelighed, at Ajax-træneren var meget glad for Donny van de Beek, da hollænderen tørnede ud i Æresdivisionen. Derfor virker det også oplagt, at van de Beek igen kommer til at spille en større rolle under ten Hags ledelse.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Derudover står flere af Manchester Uniteds spillere også overfor, at deres kontrakter udløber med klubben. Her er der tale om spillere såsom Paul Pogba, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata og Lee Grant, mens Nemanja Matic fornyligt meldte ud, at han også stopper efter denne sæson.

United-midt: Jeg forlader klubben til sommer

Udover disse spillere, så skulle navne som Aaron Wan-Bissaka, Eric Bailly, Phil Jones, Alex Telles, Anthony Martial og sågar Marcus Rashford også være spillere, som ikke nødvendigvis har en fremtid under Erik ten Hag i Manchester United.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

The Mirror melder dog også, at hollænderen ikke får ubegrænset midler at bruge på at revolutionere United-mandskabet. Ten Hag skulle ifølge det engelske medie få 200 millioner pund stillet til rådighed, som han kan bruge på nye spillere.

Selvom det derfor virker til, at den kommende Manchester United-manager står overfor en stor opgave, så skulle klubben angiveligt have tålmodighed med den kommende proces.

Her forventes det, at ten Hag vil få lige så lang tid til at vinde sit første trofæ, som Sir Alex Ferguson fik dengang, hvor han blev ansat i klubben, hvilket var fire år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P