LaLiga

Lewandowski rygtes til Barca: Her er prisen

Bayern Münchens Robert Lewandowski har været sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona, men det bliver ikke gratis for catalanerne at købe den polske bomber.

Robert Lewandowski Bayern München Bundesliga
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Robert Lewandowski er uden tvivl blandt de bedste angribere i verden.

Derfor har det også givet mange af Bayern Münchens ledere i klubben grå hår, at den polske angriber er blevet sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona til sommer.

Selvom de forsvarende tyske mestre stadig har papir på Lewandowski til sommeren 2023, så skulle polakken og hans bagland allerede være i dialog med catalanerne omkring en aftale denne sommer.

Medie: Her ender Haaland, Mbappé og Lewandowski

Offentligt har Bayern været ude og afvise nogen former for dialog med Barcelona om en aftale, men ifølge en journalist fra det tyske medie Bild, så skulle sydtyskerne nu have sat et prisskilt på deres polske bomber.

Christian Falk, der er fodboldchef på Bild, skriver nemlig på Twitter, at selvom Bayern München ikke er interesseret i at sælge Lewandowski, så er tyskerne villige til at sælge polakken til sommer for mindst 40 millioner euro, hvis ikke han forlænger med klubben efter denne sæson.

Pengene kan dog i sidste ende stadig blive et problem for FC Barcelona, da catalanernes økonomi fortsat halter. Derfor skulle Barca også allerede have udset sig et brasiliansk alternativ.

Medie: Barca har brasilianer klar som Lewandowski-alternativ

Robert Lewandowski skiftede til Bayern München i sommeren 2014 fra Borussia Dortmund på en fri transfer.

Siden da er det blevet til 371 kampe i den sydtyske bundesligaklub, hvori Lewandowski har scoret 341 mål og lavet 71.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P