Premier League

Tuchel: Derfor starter Lukaku mod Arsenal

Thomas Tuchel fortæller inden kampen mod Arsenal, at Romelu Lukaku starter inde på grund af flere ting.

Romelu Lukaku Chelsea Premier League
Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix.

Romelu Lukaku starter inde onsdag aften mod Arsenal for første gang siden den 19. marts.

Senest den belgiske angriber startede inde var i FA Cup-kvartfinalen mod Middlesbrough fra The Championship, men onsdag aften har Thomas Tuchel igen kigget Lukakus vej.

Tuchel rister profil: Lukaku er mentalt træt

I et interview med Sky Sports inden kampen fortæller den tyske manager, hvorfor han netop har valgt at starte Lukaku inde i kampen mod Arsenal.

– Vi vil gerne spille med tre angribere, og Kai (Havertz, red.) er blevet brugt rigtig meget, så det var chancen for at gå med Romelu.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Det betyder selvfølgelig noget (at han før har scoret imod Arsenal). Hvis du har en god oplevelse mod en modstander, så kan det selvfølgelig hjælpe på det, men det er ikke kun derfor, han starter.

– Først og fremmest fortjener han at starte, og så ville vi gerne spille med to angribere. Kai havde mange minutter i benene fra de seneste kampe, og havde derfor brug for en pause. Så lidt en blanding af det hele, siger Thomas Tuchel.

Medie: Lukakus hede ønske kan gå i opfyldelse

Romelu Lukaku har i denne sæson spillet 37 kampe for Chelsea. Her er det blevet til 12 mål og to assist for den 28-årige angriber.

Kampen mellem Chelsea og Arsenal starter i aften klokken 20:45 og bliver vist på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P