3F Superligaen

Tidligere profil: Ja jeg savner Brøndby

Brøndby vandt i sidste sæson det danske mesterskab for første gang siden 2005, men lige nu er klubben inde i både en spille- og resultatmæssig krise. Det holder dog ikke en af klubbens tidligere profiler fra at savne tiden hos holdet fra den københavnske vestegn.

Jesper Lindstrøm savner Brøndby
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Hvis F.C. København søndag slår Randers FC, kan Brøndby matematisk ikke længere genvinde det danske mesterskab.

Det løb er formentlig allerede kørt uanset resultatet søndag, men ingen vil nogensinde kunne tage sidste sæsons mesterskab fra klubben.

En af arkitekterne bag klubbens 11. mesterskab blev efterfølgende solgt til tyske Eintracht Frankfurt, og Jesper Lindstrøm er efterfølgende også kommet mere ind omkring det danske A-landshold.

Succes i Bundesligaen og ikke mindst Europa League samt på landsholdet betyder dog ikke, at den 22-årige Frankfurt-spiller ikke savner tiden i Brøndby.

– Ja selvfølgelig savner jeg Brøndby. Mine forældre bor stadig i Brøndby. Jeg savner fællesskabet derude, jeg savner vennerne derude, jeg savner menneskene derude, så ja jeg savner Brøndby, siger Jesper Lindstrøm i en video fra DBU.

Lindstrøm var tidligere i april med til at slå selveste FC Barcelona ud af Europa League, ligesom han har fået spilletid i 28 af Frankfurts 30 bundesligakampe i denne sæson.

Karrieren i det store udland er da også først lige begyndt for Lindstrøm, der trods følelserne for klubben i Danmark ikke regner med at vende snuden hjem lige foreløbigt.

Kontroversielle Grabara sender sviner til Brøndby på Twitter

– Når jeg ser dem i fjernsynet, savner jeg at spille for alle fansene selvfølgelig, så ja det gør jeg – jeg savner Brøndby, men jeg har det ikke sådan, at jeg skal tilbage nu, men jeg savner da tiden i Brøndby og alle derude omkring Brøndby, lyder det fra ’Jobbe’.

Jesper Lindstrøm blev i juli 2021 solgt fra Brøndby til Frankfurt for syv millioner euro. Den værdi har han ifølge fodboldmediet Transfermarkt nu fordoblet til 14 millioner euro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P