Europæisk Fodbold

Søren Rieks fravalgt: Det kom som et chok

Danske Søren Rieks blev for første gang i sin professionelle karriere helt fravalgt til Malmös seneste kamptrup, og det var den tidligere Esbjerg-spiller ikke ligefrem forberedt på.

Søren Rieks Malmö FF
Foto: Andreas Hillergren/TT/Ritzau Scanpix

Det var en lettere chokeret Søren Rieks, der søndag så sine Malmö-holdkammerater slå AIK med 3-0.

Den 35-årige dansker var nemlig blevet helt fravalgt til kamptruppen af Malmö-træner Milos Milojevic, og ifølge danskeren selv er det aldrig nogensinde sket før i hans professionelle karriere.

– Det var en speciel følelse. Det kom som lidt af et chok, og det er klart at man var skuffet over ikke at være med i sådan en kamp. Det er første gang, det sker. Jeg tror aldrig, det er sket, at jeg ikke har været med i kamptruppen, siger Søren Rieks til Sportbladet.

Den nye Malmö-træner har dog givet Rieks en forklaring på, hvorfor han fravalgte den danske midtbanespiller.

– Han fortalte hvorfor, men det er bedre, at det bliver mellem os, men det var en rent sportslig beslutning. Jeg købte og forstod den (Milojevic’ beslutning, red.), men jeg er ikke helt enig med ham, men sådan skal det være, lyder det fra Rieks, der også ved, hvad der skal til for at komme tilbage på holdet.

– Man er forbandet et stykke tid, og efterfølgende er det ikke så meget andet at gøre, end at klø på til træning.

Milos Milojevic bekræfter overfor Sportbladet, at Søren Rieks er med igen, når Malmö FF torsdag møder Värnamo i Allsvenskan.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P