Premier League

Real Madrid sejrede trods dobbelt Benzema-kiks på straffe

Real Madrid sikrede sig alle tre point imod Osasuna på udebane og spiller sig millimeter fra det spanske mesterskab.

Karim Benzema Real Madrid LaLiga
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix.

Karim Benzema brændte to straffespark i kampen, men Real Madrid sikrede sig alligevel en sejr på 1-3 over Osasuna i LaLiga.

Kun 13 minutter inde i opgøret var der allerede scoret to mål i opgøret. I det 12. minut scorede David Alaba til 0-1 for Real Madrid, men minuttet efter bragte Osasuna igen balance i regnskabet, da Ante Budimir udlignede til 1-1.

Kort inden pausefløjt kunne Real Madrid dog endnu engang bringe sig i front, da Marco Asensio i det 45. minut scorede til 1-2 for den spanske hovedstadsklub.

Juve-træner om fravalg af Real Madrid-job: Fortryder intet

Anden halvleg startede i samme begivenhedsrige tempo som første, da Real Madrid i det 52. minut fik tildelt et straffespark. Formstærke Karim Benzema trådte frem, men franskmanden brændte overraskende sit forsøg.

Syv minutter senere var situationen den samme igen. Benzema mod Sergio Herrera i Osasuna-målet fra straffesparkspletten, men endnu engang skuffede Real Madrid-angriberen.

Heldigvis for Benzema og Real Madrid kostede de to brændte straffespark ikke noget i sidste ende, da Lucas Vazquez i det 96. minut lukkede og slukkede kampen med sin scoring til 1-3.

Medie: Inter vil på rov i Real Madrids overskudslager

Dermed er Real Madrid millimeter fra deres første spanske mesterskab siden 19/20-sæsonen.

Real Madrids næste kamp er tirsdag den 26. april, hvor de møder Manchester City på Etihad Stadium i Champions League-semifinalerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P