Dansk Fodbold

Lyngby må undvære topscorer resten af sæsonen

Der er nærmest ekstremt tæt løb om oprykningen fra 1. Division mellem særligt tre hold, men nu må et af de hold, Lyngby, undvære sin topscorer resten af sæsonen på grund af en hjernerystelse.

Frederik Gytkjær Hjernerystelse 1. Division Lyngby
Foto: Lyngby BK

Det bliver uden Frederik Gytkjær, at Lyngby skal forsøge at sikre en hurtig tilbagevenden til landets bedste fodboldrække.

Den nordsjællandske klub må undvære sin topscorer i sæsonens resterende syv kampe i 1. Division, og det kunne dårligt komme på et dårligere tidspunkt for de kongeblå, der ligger i hård konkurrence i kampen om oprykning til Superligaen.

– Jeg har døjet med en hjernerystelse siden kampen mod FC Fredericia. Jeg fik et slag, som jeg først efterfølgende mærkede konsekvenserne af. Jeg har særligt haft problemer med at fokusere i længere tid af gangen, så jeg har taget den med ro og passet på mig selv, lyder det fra Gytkjær.

– I de seneste dage har jeg mærket bedring, men med en hjernerystelse kan situationen hurtigt vende, og det husker jeg på. I øjeblikket ved jeg jo slet ikke, hvordan hovedet reagerer, når jeg på et tidspunkt kan træne igen.

Det var i forårssæsonens første kamp hjemme mod FC Fredericia, at Gytkjær både scorede i 1-1-kampen og altså kom galt afsted undervejs.

Lyngby sidder lige nu på 1. Divisions andenplads efter Helsingør, men med 47 point er de á point med både AC Horsens og Hvidovre på henholdsvis tredje-og fjerdepladsen, mens Helsingør har et forspring på fire point ned til de tre forfølgere.

– Det er selvfølgelig hamrende ærgerligt, at jeg ikke kan hjælpe holdet i den afgørende fase af sæsonen. Specielt når kampen om oprykning er så tæt, men jeg har kæmpe tiltro til drengene. Jeg savner fodbolden og vores fans helt vildt.

– Heldigvis er jeg stadig kun 29 år og i min bedste fodboldalder. Min krop har aldrig haft det bedre, hvilket selvfølgelig gør situationen ekstra frustrerende, lyder det fra Gytkjær.

I sine 19 kampe i denne sæson er det blevet til 12 scoringer for Frederik Gytkjær, der dermed indtager en tredjeplads på topscorerlisten i 1. Division.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P