Serie A

Klassisk Zlatan-video: Jeg bestemmer!

Zlatan Ibrahimovic er løbet ind i endnu en skade, og denne gang er det knæet der holder AC Milan-angriberen ude. Han gider dog ikke høre på flere spørgsmål om et karrierestop.

Zlatan Ibrahimovic karrierestop AC Milan Sverige
Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Det har været meget ’stop and go’ for Zlatan Ibrahimovic i denne sæson.

Knapt er han kommet sig over en skade, før en ny er dukket op, og det har ført til flere og flere spørgsmål om et muligt karrierestop for den 40-årige svensker.

Spørgsmålene blev ikke færre, da det svenske landshold sidst i marts mislykkedes med at spille sig til VM-slutrunden i en playoff-kamp mod Polen, hvor Ibrahimovic kun spillede de sidste 11 minutter.

Nu lader historiens bedste svenske fodboldspiller til at have fået nok af de mange spørgsmål om et karrierestop.

– Jeg bestemmer, hvornår jeg stopper, ligesom jeg bestemmer, at den gule bold rammer dig, lyder det fra AC Milan-angriberen i et twitter-opslag, der er er akkompagneret af en kort video.

I videoen er der linet ti bolde op, og mens Ibrahimovic sparker de tre første hvide bolde i mål, sparker han den fjerde bold – der som den eneste er gul – direkte ind i kameralinsen.

Ibrahimovic’ kontrakt i AC Milan udløber denne sommer, og mens der har været rygter om en forlængelse i klubben, der lige nu ligger i hård kamp om det italienske mesterskab, har der også været rygter om en retur til svensk fodbold og Hammarby, som han har en ejerandel i.

Zlatan har i denne sæson spillet i alt 23 kampe for AC Milan i Serie A og Champions League, og det er i alt blevet til otte scoringer. Kun i otte af kampene er det dog blevet til fuld spilletid, mens han undervejs har været ude af truppen med skader af hele fem omgange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P