Higlights: Arsenal tager sejren mod Chelsea

Arsenal skulle onsdag tilbage på sejrssporet efter tre nederlag i træk mod hold fra den dårligere del af Premier League, men ude mod Chelsea var de bestemt ikke favoritter forud for kampen.

Arsenal Chelsea Premier League Andreas Christensen Eddie Nketiah

Arsenal var onsdag aften på besøg hos Chelsea på Stamford Bridge, og trods en rolle som klare underdogs, kom ‘The Gunners’ fra kampen med en 2-4-sejr og alle tre point.

Efter et lille kvarters spil bragte Arsenal sig foran ved Eddie Nketiah på en stor fejl af den danske Chelsea-forsvarsspiller Andreas Christensen. Fire minutter senere havde den ellers så udskældte tysker Timo Werner dog lidt heldigt bragt balance i regnskabet.

Efter en lille halv time var det Emile Smith Rowe, der bragte Arsenal på 1-2, men igen udlignede Chelsea nærmest øjeblikkeligt – denne gang ved anfører Cesar Azpilicuata.

Danske Andreas Christensen blev skiftet ud ved pausen, og 12 minutter inde i anden halvleg var det Eddie Nketiah, der med sin anden scoring i kampen bragt Arsenal på 2-3. I kampens overtid gjorde Bukayo Saka det til slutresultatet 2-4 på straffespark.

Med sejren kommer Arsenal på pointmæssigt højde med lokalrivalerne fra Tottenham, mens de lægger afstand til Manchester United og West Ham. Chelsea kan med nederlaget ikke længere vide sig helt sikre på den tredjeplads, som ellers længe har lignet en selvfølgelighed.

Chelsea 0-1 Arsenal (Eddie Nketiah, ’13):

Chelsea 1-1 Arsenal (Timo Werner, ’17):

Chelsea 1-2 Arsenal (Emile Smith Rowe, ’27):

Chelsea 2-2 Arsenal (Cesar Azpilicueta, ’32):

Chelsea 2-3 Arsenal (Eddie Nketiah, ’57):

Chelsea 2-4 Arsenal (Bukayo Saka, ’92):
Dette mål kan ses i videoen over artiklen.