Highlights: Sen scoring sikrer Everton et enkelt point mod Schmeichel og Leicester

Everton og Leicester fik begge et point onsdag aften, da Frank Lampards mandskab scorede det udlignende mål sent i kampen.

Harvey Barnes Seamus Coleman Leicester City Everton Premier League

Everton sikrede sig sent i kampen et enkelt point imod Leicester City, da de to Premier League-mandskaber spillede 1-1 på Goodison Park.

Leicester, med danske Kasper Schmeichel i startopstillingen, fik en fornem start på opgøret, da bolden efter kun fem minutter pludselig havnede foran Harvey Barnes, der med et skævt forsøg sparkede bolden ind til 0-1.

Sent inde i overtiden lykkedes det dog for Everton at få udlignet, da Richarlison scorede til 1-1 i det 93. minut, hvilket også blev slutresultatet. Dermed er Frank Lampards mandskab nu fire point væk fra nedrykningsstregen.

Everton 0-1 Leicester City (Harvey Barnes, 5′)

Everton 1-1 Leicester City (Richarlison, 90+3′)

Dette mål kan ses i videoen over artikeln.