Forsbergs overtidsscoring på Rønnow sender Leipzig i finalen

Med en scoring dybt inde i overtiden på Frederik Rønnow sørgede Emil Forsberg onsdag aften for, at RB Leipzig til maj skal spille pokalfinale mod Freiburg.

RB Leipzig Union Berlin pokalsemifinale tyskland

En svensker der scorer på en dansker.

Det er heldigvis ikke hver dag, man ser det, men onsdag aften var det situationen to minutter inde i den tyske pokalsemifinale mellem RB Leipzig og Union Berlin.

Union Berlin havde ellers bragt sig foran 0-1 i første halvleg, men efter en times spil udlignede Andre Silva på straffespark mod Frederik Rønnow.

Efterfølgende blev svenske Emil Forsberg sendt på banen for hjemmeholdet, mens Yussuf Poulsen fortsat måtte se til fra bænken. Danskeren blev dog sat ind, da kampen gik ind i overtiden, og lige som den forlængede spilletid ventede, gjorde hjemmeholdet det onde ved Rønnow og kompagni.

Den indskiftede svensker steg to minutter inde i overtiden til vejrs på kanten af det lille målfelt, og med et veltimet hovedstød sendte han bolden ind bag Frederik Rønnow i Union-målet.

Dermed bliver det RB Leipzig, der den 21. maj skal møde Freiburg i den tyske pokalfinale – en titel ingen af de to hold nogensinde tidligere har vundet. Faktisk kommer sejrherren til at vinde sin første betydende titel nogensinde.

RB Leipzig 0-1 Union Berlin (Sheraldo Becker, 25′):

RB Leipzig 1-1 Union Berlin (Andre Silva, 61′):

RB Leipzig 2-1 Union Berlin (Emil Forsberg, 92′):