LaLiga

Atlético Madrid dummer sig mod bundhold

Atlético Madrid dummede sig onsdag aften mod bundholdet fra Granada, da det ikke lykkedes de forsvarende spanske mestre at få alle tre point med fra hjemmekampen.

Atletico Madrid Granada Laliga
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

At Atlético Madrid ikke genvinder det spanske mesterskab, kommer næppe bag på nogen, men onsdag kan det blive en matematisk sikkerhed.

Onsdag formåede mestrene nemlig ikke at score hjemme mod nedrykningstruede Granada, og dermed kan Real Madrid senere onsdag med en sejr i sin kamp ude mod Osasuna sørge for, at bysbørnene ikke længere kan hente dem, selvom der resterer fem kampe i LaLiga.

Hjemme på Wanda Metropolitano i Madrid lykkedes det ikke Diego Simeones tropper at nedbryde Granada, og da bundholdet heller ikke scorede, endte kampen, som den var startet med 0-0.

Forhåbningerne om at genvinde mesterskabet har de sikkert for længst lagt til side i Atlético Madrid, men i en tæt sub-top i LaLiga kan pointtabet mod bundholdet alligevel vise sig bekosteligt.

Forud for kampen lå Atlético Madrid nemlig side om side med FC Barcelona og Sevilla på 60 point på LaLigas anden-, tredje- og fjerdeplads, mens Betis og Real Sociedad følger med henholdsvis 57 og 55 point.

De fire bedste hold i LaLiga kvalificerer sig til næste sæsons Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P