Premier League

United-manager: Tre-fire nye spillere er ikke nok

Manchester Uniteds nuværende manager Ralf Rangnick nærmer sig enden på tiden som midlertidig manager i den engelske storklub, men han bliver i klubben i en konsulentrolle, og han er allerede i gang med at tænke på genopbygningen, der skal ske i klubben til sommer.

Manchester United German Interim head coach Ralf Rangnick (R) gestures on the touchline during the English Premier League football match between Manchester United and Norwich City at Old Trafford in Manchester, north west England, on April 16, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Det lader til, at der kommer til at ske en hel del i Manchester United denne sommer.

Klubben skal have en ny manager, mens den nuværende midlertidige manager, Ralf Rangnick, overgår til en rolle som konsulent for klubben, og uanset hvem den nye manager bliver, så kommer han fra dag et til at sætte sit præg på United-truppen, hvis det står til Rangnick.

– Hvis man ser generelt på, i hvor stort et omfang holdet skal genopbygges, så mener jeg ikke, at det er nok at bringe tre eller fire nye spillere ind. Der skal flere til, når man tænker på, hvor mange spillere der ikke længere vil være her på grund af kontraktudløb, siger Rangnick til Sky Sports.

– Vi er nødt til at sikre os, at vi styrker os på samtlige positioner på nær målmandsposten. [Vi skal] Hente spillere, der virkelig hjælper holdet med at blive bedre – igen handler det om profil. Hvilken type spillere har vi brug for for at spille den slags fodbold, som vi ønsker at spille, lyder det videre fra tyskeren.

På det seneste har meldingerne fra det nordvestengelske lydt på, at den nuværende Ajax-træner Erik ten Hag bliver ny manager i Manchester United.

Medie: Aftalen er på plads med ny Manchester United-manager

– Selvfølgelig er det vigtigt at vide, hvem den næste manager bliver, for det vil kun give mening at begynde rekrutteringsprocessen og finde de bedste mulige spillere, hvis man ved, hvem den nye manager bliver og hvordan han ønsker at spille.

– Der kan være et par spillere, og jeg har allerede sat navn på de spillere overfor bestyrelsen, der uanset formation, spillestil og ny manager vil være interessante for en klub som United, lyder det videre fra Rangnick.

Ajax-direktør ’bekræfter’ Manchester Uniteds interesse

I den nuværende Manchester United-trup har tredjemålmand Lee Grant, Juan Mata, Edinson Cavani, Paul Pogba og Jesse Lingard alle kontraktudløb denne sommer, ligesom Nemanja Matic allerede har meldt ud, at han stopper i klubben efter denne sæson.

Manchester United møder tirsdag aften Liverpool på Anfield. Den kamp kan ses fra klokken 21 på See.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P