3F Superligaen

To karantænedage til AaB’er: Det er selvfølgelig ærgerligt

AaB-cheftræner Lars Friis skal tænke alternativt, når han skal sætte sit hold til de to kommende kampe i Superligaen, der begge er mod Silkeborg.

Mathias Ross rødt kort karantæne
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det bliver uden Mathias Ross, når AaB både den 24. april og den 2. maj møder Silkeborg IF.

Forsvarsspilleren fik rødt kort efter to advarsler i kampen mandag mod FC Midtjylland, og lægger man de 21 karantænepoint, han fik for forseelserne mandag, oven i de karantænepoint, han havde i forvejen, ja så giver det to spilledages karantæne til den 21-årige forsvarer.

– Nu var jeg én advarsel fra karantæne i forvejen, og den kom i dag (mandag, red.), og så får jeg nok en dag mere oveni. Det er selvfølgelig ærgerligt, men jeg er ikke i tvivl om, at holdet nok alligevel skal komme stærkt ud og levere en stærk præstation, sagde Ross efter kampen mandag til campo.dk.

Tirsdag bekræfter AaB selv, at der bliver tale om to karantænedage, og dermed bliver det til endnu en ufrivillig pause til den unge forsvarsspiller, der også sad ude med karantæne i 13. spillerundes kamp mod Viborg FF.

Med de to karantænedage kan AaB tidligst gøre brug af Ross igen, når de den 8. maj tager imod FC Midtjylland hjemme på Aalborg Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P