3F Superligaen

Thorup efter fan-protest: Lige så hårene rejste sig

F.C. Københavns fans protesterede mandag mod, at hverken de selv eller Brøndby må have udeholdsfans med til derbyet i Parken mandag samt det kommende derby på Brøndby Stadion.

Jess Thorup Sektion 12 FCK Superliga Brøndby boykot
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Solen skinnede fra en skyfri himmel. Der var tilskuerrekord i Parken. På den anden banehalvdel stod ærkerivalerne fra Brøndby.

Alt der skulle til for at skabe en fantastisk stemning i københavnerderbyet var til stede – og så alligevel overhovedet ikke. Der var nemlig ikke nogen fans fra Brøndby på det danske nationalstadion.

I februar pålagde Divisionforeningen nemlig Brøndby og F.C. København at spille forårets to ’New Firm’-derbyer uden udeholdsfans, og det var de så sure over blandt FCK-fansene mandag, at de havde arrangeret et stemningsboykot til og med kampens 30. minut.

Herefter brød hele Parken ud i en samlet hyldest til hjemmeholdet, en situation du kan se i videoen over artiklen, og det blev bemærket på hjemmeholdets bænk.

– Men da de gik i gang med den organiserede stemning efter 30 minutter, var det lige, så hårene rejste sig. Det var fandeme fedt. Nå, det er sådan Sektion 12 lyder, tænkte jeg. Vi har opbygget noget særligt sammen med vores fans, og de er vores fantastiske 12. mand. Der er der ingen tvivl om, lød det efter kampen fra cheftræner Jess Thorup ifølge Tipsbladet.

Bo Henriksen om FCK: Lur mig om ikke de får gummiben

F.C. København vandt som bekendt kampen med 2-0. Den 8. maj venter sæsonens sidste derby på Brøndby Stadion, og her er det altså Superligaens førerholds tur til at måtte undvære udeholdsfans.

Endnu er der ikke fra Brøndby-fansene meldt noget ud om, hvorvidt de vil arrangere en lignende protest.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P