Premier League

Rivalisering lagt til side – Liverpool-fans planlægger smuk gestus

Liverpool tager tirsdag aften imod ærkerivalerne fra Manchester United i en kamp, der kan blive definerende for deres Premier League-sæson. Alligevel har fansene på Anfield tænkt sig for en stund at lægge rivaliseringen til siden.

Liverpool fans Anfield Manchester United Cristiano Ronaldo
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Liverpool har ikke råd til at miste point, når de tirsdag aften tager imod Manchester United.

Godt nok er det ikke Manchester United selv, Liverpool kæmper en indædt kamp om mesterskabet med, men derimod Uniteds naboer fra Manchester City, men det vil formentlig ikke gøre Manchester United noget, hvis de kan stikke en kæp i hjulet på Liverpools mesterskabsdrømme.

Samtidig har Manchester United selv hårdt brug for point, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at spille Champions Legue i næste sæson, og dermed er der lagt op til en hård kamp mellem de to største fodboldklubber i England.

Alligevel lader det til, at der blandt Liverpools fans er så meget respekt og klasse, at de helt ekstraordinært vil hylde Manchester Uniteds største stjerne undervejs i kampen.

Manchester United stiller op til kampen uden verdensstjernen Cristiano Ronaldo, der som følge af tabet af sin nyfødte søn ikke tager med resten af United-truppen til Anfield, og i respekt for stjernens tab, vil Liverpool-fansene i det syvende minut hylde Uniteds nummer 7.

– Hvis du er heldig nok til at skulle til kampen, så vis venligst respekt for Cristiano Ronaldo og hans familie ved at tage del i klapsalven i kampens syvende minut, lyder det således på en Liverpool fanside på facebook ifølge The Mirror.

Tragedie: Ronaldo har mistet nyfødt søn

– Rivaliseringen bør lægges til side under så tragiske omstændigheder som disse. You’ll Never Walk Alone, CR7 Junior, lyder det videre i det rørende opslag.

Manchester United bekræftede tidligere tirsdag, at deres portugisiske topscorer ikke tager med til kampen på Anfield.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P