LaLiga

Atlético-stjerne ude resten af sæsonen

Med seks kampe tilbage i LaLiga er de forsvarende spanske mestre blevet ramt af sort uheld. Klubben må nemlig undvære sin dyreste spiller nogensinde resten af sæsonen.

Joao Felix Atletico Madrid skade
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Mens Real Madrid allerede har punkteret spændingen om det spanske mesterskab, er der stadig spænding og tæt løb i kampen om de sekundære placeringer i LaLiga.

FC Barcelona, Sevilla og de forsvarende mestre fra Atlético Madrid ligger alle side om side med 60 point, mens hverken Betis eller Real Sociedad med henholdsvis 57 og 55 point endnu kan regnes helt ude af kampen om Champions League-pladser.

Atlético Madrids forhåbninger om at snuppe andenpladsen led dog lidt et knæk søndag mod Espanyol, for selvom mestrene vandt kampen med 2-1 måtte de se den unge Joao Felix udgå skadet ved pausen.

Nu kommer den 22-årige portugiser selv med en opdatering på sin skade, og det er ikke glædelige nyheder.

– Desværre er nyheden ikke som forventet, og det er med stor ærgrelse, at jeg er ude af stand til at hjælpe holdet i resten af sæsonen. Nu kan jeg kun støtte ’Atleti’ udefra og arbejde hårdt i min genoptræning for at komme stærkere tilbage, lyder det i et instagram-opslag fra Felix.

Atlético Madrid skriver på sin hjemmeside, at både Joao Felix og Thomas Lemar udgik fra kampen mod Espanyol med baglårsskader, og det er altså den skade, der nu holder Felix ude resten af sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P