Nedturen fortsætter i AGF – SønderjyskE med første sejr i syv måneder

SønderjyskE fik sin første sejr i syv måneder, efter de mandag havde besøg af AGF.

SønderjyskE AGF

SønderjyskE havde hårdt brug for point hjemme mod AGF, hvis de vil gøre sig nogle forhåbninger om at overleve i Superligaen.

Hjemmeholdet skulle dog dybt ind i dommerens tillægstid, inden det langt om længe lykkedes at hive tre point i land.

Det var da også SønderjyskE, der kom klart bedst fra start mod et AGF-hold, som virkede decideret modløse i både spil og udtryk.

Fordelt på spil og chancer var det derfor ganske fortjent, at SønderjyskE kort inden pausen kunne bringe sig foran med 1-0 ved amerikanske José Gallegos, der var med fra start for første gang i Superligaen.

Den leg ville de rødklædte gæster dog også lege med på, så kort efter scoringen bragte Frederik Tingager – med sit første sæsonmål – AGF tilbage i kampen med sin scoring til 1-1, og så blev der ellers fløjtet til pause.

Der var ikke spillet mange minutter af anden halvleg, før SønderjyskE fik bragt sig i front for anden gang i kampen. Efter et omfattende VAR-tjek blev målet dog annulleret, til stor frustration på SønderjyskE-bænken.

SønderjyskE fortsatte efterfølgende med at trykke AGF i bund, men AGF fik stille og roligt spillet sig bedre ind i kampen.

SønderjyskE satte sig dog for alvor på kampen igen mod slutningen, og efter 85 minutter havde Marc Dal Hende en kæmpe chance tæt under mål, der dog ikke resulterede i en scoring.

Ung AGF’er: En frækhed, jeg altid har haft

I dommerens tillægstid var der underholdning og drama for alle pengene. Først blev AGF-keeper Jesper Hansen tvunget ud i en stor redning, inden AGF umiddelbart efter stak afsted i en omstilling, der førte til en stor chance – den blev dog heller ikke omsat til mål.

Fem minutter inde i dommerens tillægstid lykkedes det så endelig for SønderjyskE, da Nicolaj Thomsen bragte det nedrykningstruede mandskab i front.

Kampen var dog ikke slut endnu, og kort før slutfløjt var der drama igen. Det skete, da SønderjyskE’s Emil Berggren først fik gult for brok, og derefter endnu et gult kort for at skubbe AGF’s Mikael Anderson hårdt i brystet.

Emil Berggren måtte derfor se SønderjyskE krige sejren i land i de sidste minutter, og Haderslev-klubben kunne efterfølgende juble vildt over klubbens første sejr på hjemmebane i syv måneder.

AGF-anfører: Vi har haft en snak i truppen – nogle ting var lidt ubehagelige

Med kampens resultat har AGF nu ikke vundet i de seneste otte kampe, hvor det blot er blevet fire point.

Omvendt kan de tre point vise sig at blive altafgørende for SønderjyskE, der nu “blot” har ni point op til FC Nordsjælland over nedrykningsstregen med seks kampe tilbage.