Highlights: Højt tempo, tilskuerrekord og vilde fans i Parken

F.C. København og Brøndby IF tørnede mandag sammen i Parken, da Danmarks største derby skulle afvikles.

F.C. København Brøndby Parken Superligaen

F.C. København vandt mandag med 2-0 hjemme, da Brøndby kiggede forbi.

Med sejren udbygger F.C. København nu forspringet ned til FC Midtjylland, så det nu lyder på ni point. FC Midtjylland har dog mulighed for at mindske forspringet senere mandag, når de møder AaB hjemme.

For Brøndbys vedkommende betyder mandagens nederlag, at man nu har tabt fem kampe i streg. Her har man fire point op til AaB på tredjepladsen.

Kampen blev desuden spillet uden Brøndby-fans i Parken, da Divisionsforeningen har vedtaget, at man skal spille forårets to københavnerderbys uden udebanefans. Alligevel blev der sat tilskuerrekord med 33756 tilskuere på lægterne.

Kampens første mål faldt efter 52 minutter. Her var det Pep Biel, der fandt vej til målet efter flot forarbejde af Viktor Claesson og især Rasmus Falk.

Efter 86 minutter kom Pep Biel endnu engang på måltavlen, da han lukkede og slukkede med sit mål til 2-0. Her fik han tid og plads et par meter udenfor Brøndby-feltet, inden han sparkede den ind i krogen. Paul Mukairu blev noteret for assisten.